VDVaart hoopte op Ajax, maar club belde voor Westermann

Bron: www.ajaxlife.nl

Van der Vaart dacht even dat Ajax voor hem belde. © Pro Shots

Kennen jullie ‘der’ Heiko Westerman nog? Natuurlijk kennen jullie de sympathieke Duitser nog. Ook is bekend dat de verdediger destijds naar Ajax kwam, mede omdat Rafael van der Vaart daarover positief adviseerde. Toch is dat niet het hele verhaal, zo blijkt nu.

Of het een goed advies was van Raffie om Westermann aan te bevelen, dat is even een heel ander verhaal. Daarover is al genoeg gezegd en geschreven. Vooral de aanloop naar dat advies is aardig om nog eens te horen, zeker uit de mond van Van der Vaart zelf.

De voormalig Ajacied was even ‘live’ op Instagram, waarbij hij vragen van fans en supporters van antwoord voorzag. Zo kwam ook het verhaal Westermann ter sprake en dus ook hoe Van der Vaart die gang van zaken beleefde. De twee speelden samen bij Real Betis.

In de zomer van 2016 kreeg Van der Vaart een belletje van Ajax’ algemeen directeur Edwin van der Sar. De carrière van de middenvelder zat toen al al een poosje in een flinke dip, dus was hij even blij verrast. Zou Ajax hem terug willen...?

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24100