'Cassierra op huurbasis naar FC Groningen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het lijkt erop dat Ajax-spits Mateo Cassierra het komende seizoen op huurbasis gaat uitkomen voor FC Groningen. De noordelingen troeven daar volgens De Telegraaf zo'n zes tot zeven andere ploegen uit de Eredivisie mee af.

FC Groningen heeft inmiddels met Ajax overeenstemming bereikt over een huurdeal en binnenkort gaat men om tafel met het management van de Colombiaan. Zodra de laatste details - zoals de commissie en huisvesting - zijn geregeld, lijkt niets de tijdelijke overgang nog in de weg te staan. Te lezen valt bovendien dat Cassierra op gesprek is geweest bij technisch manager Ron Jans.

Ajax wil Cassierra absoluut niet verhuren met optie tot koop. De Amsterdamse club heeft er nog altijd vertrouwen in dat de spits gaat slagen in Amsterdam en wil hem daarom alleen één seizoen verhuren. Daarna zou de Colombiaan klaar moeten zijn voor het grote werk in de hoofdstad.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/112977/cassierra-op-huurbasis-naar-fc-groningen

Gegevens