Ziyech vertrekt alleen als het plaatje bij nieuwe club klopt

Bron: www.ajaxlife.nl

We zijn erg benieuwd welke club er komt voor Ziyech. © Pro Shots

Hakim Ziyech wordt niet meer geprikkeld, hij is uitgeleerd. Als het even kan, vertrekt hij deze zomer bij Ajax. Een goed WK kan wonderen doen. Maar wat als de ideale club niet komt? Dan vindt hij het geen probleem om bij Ajax te blijven.

Ziyech stapte bij Andy in de auto voor een uitgebreid rondje door Amsterdam, maar hij maakte in aanloop naar het drukken en versturen van onze laatste krant van het seizoen ook tijd voor een interview met Ajax Life. Er viel genoeg te bespreken.

We weten van de haat/liefdeverhouding met de supporters, over steekpasses tegenover balverlies, over een nieuwe prikkel in een buitenlandse competitie, over uitgeleerd zijn na zes seizoenen eredivisie en ga zo maar door.

Dus wordt het tijd om over de toekomst te praten. Ziyech heeft eigenlijk geen reden om te blijven, behalve zijn contract, dat nog doorloopt tot 2021. “Ik ben daar vaak genoeg eerlijk over geweest: persoonlijk vind ik het tijd om een nieuwe uitdaging te zoeken,” stipt de spelmaker nog maar eens aan tegenover Ajax Life.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24086