Jong Ajax verliest opnieuw thuiswedstrijd

Jong Ajax heeft vrijdagavond opnieuw een thuiswedstrijd verloren. De ploeg van trainer Reiziger ging met 0-3 onderuit tegen Jong Psv. In de eerste helft hadden de Ajacieden een overwicht maar het doelpunt viel na een half uur aan de andere kant. Trainer Michael Reiziger stuurde in vergelijking met de vorige verloren wedstrijd tegen Jong AZ een compleet nieuwe voorhoede het veld in. Ché Nunnely, Kaj Sierhuis en Dennis Johnsen moesten doen wat tegen de Alkmaarders werd nagelaten, namelijk scoren. In de tweede helft konden ook deze spelers geen potten breken en liep de tegenstander uit naar een 0-3 overwinning. Omdat ook NEC verloor bij FC Eindhoven (met 3-2) werd Fortuna Sittard de lachende derde. De Limburgers zegevierden ruim bij Almere City en hebben nu een punt voorsprong op Jong Ajax en NEC.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Sidoel, Doekhi, Bergsma, Lartey Sanniez, Matusiwa (66. Jensen), Bijleveld, D. de Wit, Nunnely (73. Dekker), Sierhuis (60. Flemming), Johnsen

Bron: Ajax.nl