Geen sprake van akkoord Viergever met PSV

Bron: www.ajaxshowtime.com

Op dit moment heeft Ajax-verdediger Nick Viergever geen akkoord bereikt met PSV over een zomerse overgang. De verdediger heeft in Amsterdam een aflopend contract en het lijkt er niet op dat de hoofdstedelingen deze verbintenis gaan verlengen.

Vooralsnog is er op geen enkel onderdeel een akkoord tussen Viergever en PSV. Wel is er in de winterstop contact geweest tussen beide partijen, maar verder dan dat stadium zou men nog niet zijn, zo melden betrokkenen aan Ajax Showtime.

Afgelopen zaterdag liet men bij FOX Sports nog weten dat alleen een medische keuring Viergever nog scheidt van een overgang naar PSV, maar dat lijkt toch wat voorbarig te zijn. Viergever is op dit moment geblesseerd aan zijn enkel en zal vermoedelijk enkele weken niet kunnen spelen. Afgelopen vrijdagavond maakte hij nog zijn rentree namens Jong Ajax nadat hij daarvoor ook al geblesseerd was aan zijn enkel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/111297/geen-sprake-van-akkoord-viergever-met-psv

Gegevens