Immers: “Het leek alsof ze er twee of drie meer hadden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ook voor Lex Immers was het een verrassing dat ADO Den Haag één punt overhield aan het bezoek aan de Johan Cruijff ArenA. Met name in de tweede helft hadden de Hagenezen soms kunst en vliegwerk nodig om het doel schoon te houden, zo zag ook Immers. Voor de camera’s van Omroep West was de opluchting bij Immers dan ook duidelijk zichtbaar.

Voornamelijk in de slotfase leek ADO Den Haag lange tijd te wankelen, maar breken deden ze niet. “Ik had het gevoel dat ze van alle kanten op me afkwamen. Achter me, voor me, van de zijkant. Het leek wel alsof ze met twee of drie man meer speelden”, aldus Immers, die verder ook credits gaf aan de doelman van de Hagenezen. “Zonder hem hadden we het vandaag niet gered.”

Ook oud-Ajacied Alfons Groenendijk was tevreden na het laatste fluitsignaal. “Het is een punt dat we koesteren”, was zijn commentaar via de officiële kanalen van ADO. Het was voor de tweede keer dit seizoen dat Ajax er niet in slaagde te winnen van de Haagse formatie. Eerder werd het in Den Haag al 1-1 door doelpunten van Veltman en Johnsen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/immers-leek-alsof-er-twee-drie-meer/