Bakker geniet van kijkje in keuken bij eerste elftal

Bron: www.ajaxlife.nl

Bakker was mee naar de uitduels met Roda JC en PEC Zwolle. © Pro Shots

De kans is aanwezig dat Mitchel Bakker de volgende debutant wordt in Ajaxshirt. De linksback werd al twee keer bij de selectie gehaald, maar kreeg nog geen speeltijd. Bakker gebruikt het kijkje in de keuken om zich optimaal voor te bereiden.

Door Kevin Van Nunen

Hoewel er diverse verdedigers op de weg terug zijn van een blessure, is de spoeling achterin bij Ajax nog altijd een beetje dun. En als de spoeling dun is, moet je verder zoeken. Wie naar de linksbackpositie bij Jong Ajax kijkt, komt uit bij Bakker, die in feite A-junior is.

“Ik ben nu twee keer met het eerste elftal op pad geweest en het is leuk, een mooie ervaring. Ik heb nog geen minuten gemaakt, maar kan er wel alvast aan ruiken. Het is wachten op een invalbeurt,” stelt de zeventienjarige Bakker tegenover Ajax Life.

“Het is goed om alvast contacten te leggen met de jongens, weet je. Ik leer ze steeds beter kennen, dat kan me helpen als ik een keer mag invallen. Ik train ook regelmatig mee. Hoe vaker je meetraint met het eerste, des te gemakkelijker het gaat.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23544

Gegevens