Labyad: “Ajax is zeker een club waar ik naartoe wil”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Fc Utrecht-speler Zakaria Labyad maakt er geen geheim van dat hij de Domstad in de laatste week van de winterse transerperiode graag zou verruilen voor een club in de Nederlandse top 3. Labyad had onlangs nog contact met Ajax-coach Erik Ten Hag.

Stap omhoog

Ten Hag zou de aanvallende middenvelder, die ook op de linksbuitenpositie uit de voeten kan, graag aan de selectie toevoegen. Zeker nu Amin Younes onderweg is naar SCC Napoli. Labyad heeft wel oren naar een overstap naar de hoofdstad: “Ajax is zeker een club waar ik naartoe wil”, zei hij tegenover de camera van Fox Sports, na het gelijkspel tegen Feyenoord (1-1). “Maar dat geldt ook voor Feyenoord, PSV en buitenlandse clubs. Ik wil gewoon een stap omhoog maken. Dat wil denk ik iedere voetballer wel.”

Niet gemeld

Ajax zelf zou zich echter nog niet gemeld hebben bij FC Utrecht, zo liet technisch manager Jordy Zuidam weten aan De Telegraaf. Bovendien is Utrecht niet van plan Labyad zomaar te laten gaan en gaat de club alleen akkoord ‘bij een niet te weigeren bod’.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/labyad-ajax-club-waar-ik-naartoe-wil/