Ajacieden onder de indruk van Argentijnse aanwinst

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Winterse aanwinst Nicolás Tagliafico maakte een uitstekende indruk tijdens zijn eerste wedstrijd voor Ajax, zondag in de Klassieker tegen Feyenoord (2-0) en werd direct uitgeroepen tot Man of the Match. Ook Joël Veltman is onder de indruk van de Argentijn en merkt dat Ajax er ‘een echte leider’ bij heeft.

De 25-jarige linksback kwam eerder deze maand voor een bedrag van zo’n vier miljoen euro over van Independiente. “Hij traint nu twee weken mee en dan zie je wel genoeg,” zegt de aanvoerder tegen het Algemeen Dagblad. ”Ik hoor van onze aanvallers dat het niet lollig is om tegen hem één-tegen-één te staan. Je zag het ook tegen Feyenoord. Ballen die een beetje tussen de tegenstander en hem vallen, zijn altijd voor Nico. Hij gaat er vol in.”

Donny van de Beek maakte tegen Feyenoord de openingstreffer na een actie van Tagliafico over de linkerflank. Onder Ten Hag speelt Van de Beek meer op links, dicht in de buurt van de Argentijn. Van de Beek: “Dat voetbalt voor mij ook een stuk lekkerder. Je kunt blind op hem vertrouwen en daar zelf in je spel ook op anticiperen. Voor ons een absolute aanwinst.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajacieden-indruk-argentijnse-aanwinst/