'Bergkamp terug in staf? Ga er niet voor liggen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-trainer Erik ten Hag sluit niet uit dat hij Dennis Bergkamp eventueel in zijn technische staf zou opnemen. Bergkamp werd onlangs op non-actief gesteld door Ajax, maar is officieel nog niet ontslagen. Reden hiervoor is dat de assistent-trainer/individueel trainer het niet eens is met zijn ontslag.

'Of er nog een plekje vrij is in de technische staf voor Bergkamp? Dat moet je aan de de directie vragen. Of ik ervoor zou gaan liggen? Nee', houdt Ten Hag zelf de deur in ieder geval open voor Bergkamp, al wil hij ook niet al te veel kwijt over het onderwerp.

De kans dat Richard Witschge definitief lid wordt van de technische staf van Ajax lijkt op dit moment een stuk groter. 'Daar ben ik met de clubleiding over aan het spreken', vertelt Ten Hag tijdens de persconferentie. 'Hij is ook trainer bij de jeugd, daar is hij ook voor aangesteld. Mocht hij richting het eerste gaan, moet dat in overleg met de jeugd. De prioriteit is nu eerst deze twee wedstrijden', doelt hij op de duels met Feyenoord en FC Utrecht.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109974/bergkamp-terug-in-staf-ga-er-niet-voor-liggen

Gegevens