'Als directie nee zegt, heb je niets in te brengen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-aanvoerder Joël Veltman had nog wel even met Marcel Keizer door gewild. Dit zei de captain voor de camera's van FOX Sports na afloop van Ajax - Willem II (3-1)

Keizer werd midweeks ontslagen en werd tijdelijk opgevolgd door Michael Reiziger en Winston Bogarde. Voor Veltman kwam het ontslag van Keizer zo goed als donderslag bij heldere hemel. 'Het was niet echt een bom, maar wel uit het niets. We hadden niets gehoord, ik was thuis en werd gebeld. Ik schrok er wel een beetje van', aldus de verdediger. 

'Je leest weleens wat van: trainer dit, trainer dat. Maar ik verwachtte niet dat de trainer eruit zou vliegen. Wat ik een beetje merk bij andere jongens is dat we door hadden gekund. Als wij zeggen door en de directie zegt echter nee, dan heb je niets in te brengen', vervolgt Veltman. 'Ik vond wel dat hij credits had verdiend.'

Erik ten Hag volgt Keizer mogelijk op. 'Het is een optie, maar nog niet bevestigd volgens mij. Hij doet het goed bij FC Utrecht en ik hoor wel goede verhalen. Maar ik geloof pas als hij voor de groep staat dat het Ten Hag is', besluit Veltman. 

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109492/als-directie-nee-zegt-heb-je-niets-in-te-brengen