“Ik vraag me af of Johan Cruijff Arena er ooit wel komt”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jordi Cruijff liet maandag in zijn column in De Telegraaf weten dat zijn familie baalt van de gang van zaken rondom de beloofde naamswijziging van de Amsterdam Arena. Ook Valentijn Driessen vraagt zich hardop af of de Johan Cruijff Arena er ooit gaat komen.

Bij Natafelen met Kees zegt Driessen: “Het is eigenlijk gewoon een noodkreet van die jongen. Ze worden continu aan het lijntje gehouden. De problemen liggen bij de Amsterdam Arena, om iets te verkopen. Ze hebben een intentieverklaring getekend, maar het komt maar niet van de grond. Ik vraag me af of die Johan Cruijff Arena er ooit wel komt. En het heeft alleen maar puur met geld te maken. Omdat ze dat stadion nog willen kunnen verkopen.”

Volgens Driessen staat de familie van ‘de eeuwige nummer 14’ er zelfs voor open om een sponsornaam aan het stadion te verbinden. “Die staan daar voor open, maar ze willen wel medezeggenschap hebben. Als het een condoomfabriek wordt, zeggen ze nee. Als het Akzonobel of Unilever wordt, dan zullen zij wel toestemming geven.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/johan-cruijff-arena-ooit-komt/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, Column, Sponsor
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff