Riedewald spreekt vertrouwen uit in Keizer: “Kwestie van tijd”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Oud-Ajacieden Riechedly Bazoer en Jairo Riedewald hebben vertrouwen in Ajax. De twee spelers zagen de Amsterdamse club in het begin van het seizoen worstelen met de vorm, maar nu de draad heel langzaam oppakken. “Natuurlijk volg ik Ajax en de Eredivisie nog. Ik denk dat het nu weer de goede kant op gaat, na de 0-4 zege in Heerenveen. Ik denk dat het tijd nodig heeft”, begint Bazoer tegenover FOX Sports.

Ook Riedewald spreekt zijn vertrouwen uit in Marcel Keizer. De verdediger laat, net als heel veel spelers, weten de hoofdtrainer van Ajax erg te waarderen. “Ik denk dat het goed gaat komen. Ik vind het een hele goede trainer.”

“Hij straalt heel veel rust uit”, vervolgt de speler van Crystal Palace. “Ook heeft hij een goede manier waarop hij wilt spelen en gaf hij mij heel erg veel vertrouwen toen ik bij Jong Ajax mee moest spelen en in de voorbereiding. Hij heeft een goede visie over de manier waarop Ajax wil spelen. Misschien komt het er nu nog niet allemaal uit of zijn de resultaten nog niet goed. Maar ik weet zeker dat het gaat komen en het een kwestie van tijd is.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/riedewald-spreekt-vertrouwen-keizer-kwestie-tijd/