Keizer: 'Verdedigend mag er wel wat bij'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-trainer Marcel Keizer hoopt dat er in de komende weken nog wat verdedigers worden aangetrokken door Ajax. Dat vertelde de oefenmeester na afloop van de wedstrijd tussen Ajax en OGC Nice woensdagavond.

De Amsterdammers slaagden er niet in om de play-offs van de Champions League te bereiken, maar Keizer denkt niet dat dat grote consequenties zal hebben voor zijn spelersgroep. 'Nee, ik denk niet dat er nog spelers weggaan. Zij willen zich bij Ajax verder ontwikkelen', doelt hij op de sterkhouders van zijn elftal.

Wel hoopt de trainer van de Amsterdamse club dat er nog wat gedaan wordt op de transfermarkt wat betreft nieuwe spelers. 'We hebben nog een smalle groep', citeert het Algemeen Dagblad Keizer. 'Vooral verdedigend mag er nog wat bij.' Tot op heden vertrokken Davy Klaassen, Kenny Tete, Heiko Westermann, Diederik Boer, Bertrand Traoré en Jaïro Riedewald uit Amsterdam. Met Klaas-Jan Huntelaar, Benjamin van Leer en Kostas Lamprou werden er tot nu toe drie nieuwelingen gecontracteerd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/106370/keizer-verdedigend-mag-er-wel-wat-bij