Programma Open Dag grotendeels duidelijk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Er wordt steeds meer duidelijk over het programma van de Open Dag, die op vrijdag 4 augustus plaats vindt. De Open Dag start om 12.00 en eindigt om 17.30.

Uitzwaaiwedstrijd

Er staat onder andere een uitzwaaiwedstrijd voor Daphne Koster en Anouk Hoogendijk op het programma. De speelsters besloten na het winnen van de dubbel met de Ajax Vrouwen hun voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Zij krijgen nu dus nog één keer de kans op een mooi manier afscheid te nemen van het voetbal.

Handtekeningen en selfies

Ook kunnen er uiteraard weer handtekeningen en selfies met de spelers van Ajax gescoord worden. Dit kan tussen 16.00 en 17.00. Let wel op: het is vaak erg druk bij de handtekeningensessie. Kies dus één of twee spelers uit waarvan je een handtekening wilt scoren, want de hele selectie langs gaan zit er niet in.

Open Dag rolstoel toegankelijk

Ajax laat ook weten dat als je in een rolstoel zit en de spelerspresentatie op de Open Dag wilt bijwonen, je je aan moet melden bij de Ajax Foundation-stand op het ArenA Park. Kom op tijd, want er is wel een beperkt aantal plekken voor bezoekers in een rolstoel.

 

 

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/programma-open-dag-grotendeels-duidelijk/

Gegevens