Update: Ajax betaalt 12 miljoen voor Richarlison

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens De Telegraaf bevinden de onderhandelingen tussen Ajax en Fluminense over de 20-jarige Richarlison de Andrade zich al in een vergevorderd stadium. Naar verluidt moet de snelle vleugelaanvaller, die ook in de spits uit de voeten kan, 12 tot 15 miljoen euro kosten.

Ajax heeft in de jacht op de Braziliaan concurrentie van AC Milan. Mocht Ajax erin slagen hem donderdag binnen te halen, zou Richarlison mogelijk al speelgerechtigd kunnen zijn voor de eerste ontmoeting met OGC Nice, aanstaande woensdag.

Richarlison zou al de derde aankoop van boven de 10 miljoen binnen een jaar kunnen worden. Vorig seizoen legde Ajax al 11 miljoen neer voor Hakim Ziyech en betaalde het 12 miljoen voor de komst van David Neres.

Update 21 juli

Volgens De Telegraaf is de overgang van Richarlison naar Ajax zo goed als afgerond. De krant schrijft dat de deal vrijdag rond zou komen en dat er een contract voor 5 jaar klaar ligt voor de Braziliaan. Ajax zou 12 miljoen euro overmaken naar Fluminense. Daarmee wordt Richarlison de op één na grootste uitgaande transfer van Fluminense ooit.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/onderhandelingen-richarlison-vergevorderd-stadium/