Marokkaanse media: ‘Ajax wil 14 miljoen op tafel leggen voor El Haddadi’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is algemeen bekend dat Ajax al langere tijd interesse heeft in Barcelona-speler Munir El Haddadi. De aanvaller kan niet rekenen op een plek in de eerste selectie bij Barca en staat open voor een vertrek. Eerder wisten wij te melden dat Ajax geen optie is voor El Haddadi (zie eerder bericht) maar de Marokkaanse media denken daar nu heel anders over en weten te melden dat Ajax inmiddels in onderhandeling is met vertegenwoordigers van de aanvaller.

Het medium Bladi weet namelijk te melden dat Ajax een bod van veertien miljoen heeft gedaan op El Haddadi en dat Barcelona akkoord is gegaan met de aanbieding uit Amsterdam. Een tijdje geleden kon El Haddadi nog naar het Russische Zenit Sint-Petersburg voor 20 miljoen euro, maar dat vond hij geen optie. Inmiddels zou Ajax concurrentie hebben van onder meer West Ham United en Olympique Lyon maar ziet het er volgens Bladi zeer goed uit voor Ajax.

Bron: Bladi

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/07/15/marokkaanse-media-ajax-wil-14-miljoen-op-tafel-leggen-voor-el-haddadi/