Nieuwe seizoen begint voor Ajax alweer op 29 juni

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax krijgt nog een derde kans om in 2017 CL te spelen. © Pro Shots

De laatste wedstrijd van het seizoen is amper afgefloten of het vizier moet alweer gericht op 2017/2018. Wat gaat de tijd toch snel! De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen wordt er voor Ajax helaas eentje in de voorronde van de Champions League, vandaar dat het seizoen 29 juni al start.

De heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League staat op het programma voor 25 of 26 juli. Om een beetje goed voorbereid aan de aftrap te staan, moet er wel worden getraind. De eerste sessie wordt 29 juni alweer gehouden.

De internationals zijn er dan nog niet bij en van Andre Onana en Amin Younes is het nog maar de vraag wanneer ze precies instromen. Beide Ajacieden doen met hun land, Kameroen en Duitsland uiteraard, mee aan de Confederations Cup.

Als Kameroen of Duitsland ver komt, kan dit wel eens gevolgen hebben voor de beschikbaarheid tijdens die eerste belangrijke duels in de CL-voorronde. Ook vanwege overige interlands blijft er voor sommige Ajacieden maar weinig vakantie over. Ruim twee weken, dat is het wel.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21903