Blog: 26 uur in de bus voor de mooiste nederlaag ooit

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In een tijdsbestek van 40 uur zo’n 26 uur doorbrengen in een bus, dat doe je niet voor de lol. André Hazes die voor de tiende keer zingt dat hij van Oranje houdt om zijn daden en zijn doen, de zweetvoeten en het gesnurk van je buren: daar ben je na een tijdje wel klaar mee. Maar mán, wat was Lyon-uit een belevenis.

Woensdagavond verzamelden zo’n 500 gespannen koppies zich in Amsterdam om met de bus af te reizen naar Lyon. We blikten nog eens terug op de heenwedstrijd en verzekerden elkaar er keer op keer van dat dit toch echt niet meer fout mocht gaan.

Ook dat we na 13 uur in de bus geen Zuid-Frans zonnetje zagen, maar zeiknat regenden, kon de stemming niet verpesten. Vanaf het meest afgelegen gebied van de stad reisden we per tram en metro naar het centrum, waar wat gegeten, gedronken en gezongen werd. Ondertussen bleven we maar tegen elkaar zeggen dat het allemaal goed zou komen.

Met hartslag 200 gingen we allemaal veel te vroeg richting het stadion, waardoor we ruim 2 uur voor de wedstrijd al binnen waren. Tien keer naar de wc en een heleboel gezang verder, gingen we dan eindelijk van start.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/26-uur-bus-mooiste-nederlaag/