Bazoer uitgeroepen tot talent van de maand

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sinds de komst van Andries Jonker is Riechedly Bazoer een vaste waarde in het elftal van VfL Wolfsburg en dat is in Duitsland niet onopgemerkt gebleven. De oud-Ajacied is verkozen tot Bundesliga-talent van de maand maart.

De prijs is alleen bestemd voor voetballers onder de 21 jaar, die dit seizoen in de Bundesliga debuteerden. Bazoer kreeg 48 procent van de stemmen. Op de tweede plaats eindigde RB Leipzig-speler Dayot Upamecano met 40 procent.

De 20-jarige Bazoer speelde 2,5 seizoen voor Ajax, waarin hij acht keer scoorde. Waar hij onder Frank de Boer nog op een basisplaats kon rekenen, was dat bij Peter Bosz anders. Na een paar maanden op de bank te hebben gezeten, zag de middenvelder in Amsterdam geen toekomstperspectief meer. Hij besloot daarom in de winterstop te vertrekken. Bij zijn nieuwe club startte Bazoer in maart drie keer in de basis, waarbij hij twee keer vroegtijdig naar de kant werd gehaald. De Duitse ploeg bezet momenteel de dertiende plaats, één punt boven de degradatiestreep.

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/bazoer-uitgeroepen-tot-bundesliga-talent-maand/