Viergever blij met rentree Oranje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Oranje kreeg een aantal heftige klappen te verduren de afgelopen dagen. De ploeg verloor tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd met 2-0 van Bulgarije en de internationals konden die bittere nasmaak helaas niet wegspoelen met de vriendschappelijke wedstrijd tegen Italië die werd verloren. Voor Nick Viergever betekende zijn de wedstrijd tegen Italië zijn rentree in het Nederlands elftal. FC Update sprak na de wedstrijd met Viergever.

Viergever mocht dinsdag tien minuten voor tijd invallen voor oud-Ajacied Daley Blind. “Die tien minuten geven me een goed gevoel. Als je erbij bent, wil je toch spelen. Nu is mijn doel absoluut om weer vaker bij het Nederlands elftal te zitten”, zegt Viergever.

In eerste instantie zat Viergever niet in de selectie van Danny Blind, maar door allerlei blessures in de achterhoede werd hij toch opgeroepen. “Je moet geloof in jezelf houden en naar het hoogste streven. Je moet altijd blijven strijden, in jezelf investeren en nooit opgeven. Ook als je even niet speelt bij je club. Je moet pakken wat je pakken kan en dan zie je dat het in dit kan resulteren”, vertelt Viergever over zijn Oranje-uitverkiezing.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/viergever-trots-op-rentree-oranje-en-lovend-bosz/