Klaassen: “Kritiek op Dolberg overdreven”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Er is de laatste tijd veel kritiek op Kasper Dolberg. Aanvoerder Davy Klaassen is het daar niet mee eens, zo laat hij weten op de persconferentie. “Ik merk dat er de laatste tijd wat meer kritiek op hem komt, maar hij geeft assist en maakt alsnog wel zijn goaltjes. Hij houdt zoveel ballen vast. Hij weet precies wanneer hij een aanspeelpunt moet zijn.”

“In het begin van het seizoen was het nog allemaal nieuw en was het allemaal geweldig. Iedereen sprak vol lof over hem en nu merk je dat mensen toch iets anders naar hem gaan kijken. Soms vind ik die kritiek een beetje overdreven”, laat de 24-jarige middenvelder weten.

Peter Bosz kijkt met vertrouwen uit naar de ontmoeting met Legia Warschau, maar waakt voor onderschatting. “Ik vond dat wij daar de betere ploeg waren. Ik vind ook dat we morgen moeten winnen. Maar het stomste wat we kunnen doen is die ploeg onderschatten. Legia is niet voor niets de kampioen van Polen. Ze hebben ontzettend veel fysieke kracht. Dus we zullen het goed moeten doen morgen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/klaassen-kritiek-op-dolberg-overdreven/