“Toppers misschien doorslaggevend, spelers niet sparen”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax staat aanstaande zondag (14.30 uur) een thuistreffen te wachten tegen Sparta Rotterdam. Ajax-trainer Peter Bosz eist een overwinning.

“We moeten thuis van Sparta winnen”, zegt Bosz op de wekelijkse persconferentie. “Niets is makkelijk, Sparta heeft de punten ook hard nodig nu ze wat zijn weggezakt. Ik ben niet bezig met wat Feyenoord en PSV doen. We moeten eerst zelf maar onze wedstrijden zien te winnen. Uiteindelijk kom je ook nog tegen elkaar te spelen, misschien wordt dat wel doorslaggevend. Maar dan moet je tegen de kleinere tegenstanders geen punten laten liggen.” Ajax heeft de komende weken een druk programma, want volgende week donderdag speelt Ajax in de Europa League tegen Legia Warschau. “We gaan daar ook pas aan denken vanaf maandag. Nu staat alles in het teken van Sparta. Of ik spelers ga sparen tegen Legia? Nee. Ik wil winnen en stel de beste elf op”, aldus Bosz.

Forum (word snel en eenvoudig lid hier): Ajax: Seizoen 2016/17

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/02/10/toppers-misschien-doorslaggevend-spelers-niet-sparen/