Younes bedankt Bosz voor het vertrouwen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In het Nederlands deed een opgeluchte Amin Younes na afloop van het duel met Roda JC zijn verhaal tegenover FOX Sports. De Duitser maakte eindelijk zijn eerste competitiegoal van het seizoen, nadat hij in hetzelfde duel ook al de lat had geraakt.

“Eindelijk ja. Voor het doelpunt schoot ik al op de lat, ik was zo dichtbij. Ik ben heel blij met mijn eerste doelpunt. Het was heel moeilijk. Ik deed gewoon dezelfde dingen als altijd en op de training. Maar iedere speler heeft periodes waarin hij niet scoort. Vorig jaar ging het heel makkelijk en scoorde ik veel. Maar als je meerdere wedstrijden hebt waarin je niet scoort, dan wordt het steeds moeilijker.”

Hij is Peter Bosz dan ook dankbaar: “Ik wil de trainer en het team bedanken voor hun vertrouwen. Het is heel fijn om te weten dat ze mij vertrouwen.” Hij maakt zich dan ook geen zorgen om de komst van David Neres en de terugkeer van Bertrand Traoré: “We hebben ze nodig. Het wordt nog een moeilijk seizoen en iedere wedstrijd is voor ons een finale. Concurrentie hoort bij de sport. Zo is voetbal, ik ben blij om met goede voetballers te trainen, want dat maakt mij ook beter. Ik ben blij.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/younes-bosz-bedanken-voor-vertrouwen/