Juichplaatjes uit Utrecht en lachen om 'Schöne, bedankt!'

Bron: www.ajaxlife.nl

Schöne bedenkt iets en het past allemaal precies! © Pro Shots

We hebben er bijna acht jaar op moeten wachten. Hopelijk kunnen we over een tijdje concluderen dat dit het wachten waard was. Ajax neemt op bezoek bij FC Utrecht ein-de-lijk weer eens de drie punten mee naar huis. Net als de Utrechtfans bedanken wij Lasse Schöne voor een fijne middag!

Onder Frank de Boer wilde het maar niet lukken om Utrecht in eigen huis op de knieën te krijgen. Slechts een bekerpotje werd gewonnen, dankzij mannen als Sana en Babel. Zij spelen inmiddels al een tijdje niet meer voor Ajax.

Tegenwoordig hebben we Schöne en Viergever als sterkhouders. Een lelijk woord, maar het is wel zo. Viergever liet zelfs zien een prima imitatie van Zinedine Zidane in huis te hebben. Wie had nog eens gedacht dat we Viergever met Zidane zouden vergelijken?

Hoe dan ook, het is tijd om de winst te vieren. Dat doen we, volgens traditie, in ons fotoverslag. We kunnen het archief aanvullen met juichplaatjes uit de Galgenwaard, dat werd tijd! De foto's zijn gemaakt door de Brouwer en Pro Shots.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21113