Zivkovic: “Wedstrijd specialer dan normaal”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zondag speelt Richairo Zivkovic met FC Utrecht tegen Ajax. De aanvaller wordt dit seizoen voor een jaar gehuurd van de Amsterdammers en dat maakt de ontmoeting bijzonder. “Je merkt dat de wedstrijd wat specialer is dan normaal. Utrecht heeft deze wedstrijd de afgelopen acht jaar niet verloren in de Galgenwaard, dus dat proberen we zondag weer te doen”, stelt de spits in gesprek met NUsport.

Utrecht-Ajax is een beladen duel. Vooral op internet merkt Zivkovic dat. “Op mijn Instagram schrijven Utrecht-supporters dat ik moet winnen zondag, terwijl Ajax-supporters juist zeggen dat ik niet mijn best doen en niet moet scoren.”

In Amsterdam kon de Utrecht-spits alleen op André Onana af. Ware het niet dat Davinson Sánchez met een geweldige tackle net op tijd redding bracht. “Uit bij Ajax had ik een grote kans gemist ja, maar aan mij de taak om zondag de kans wel af te maken als ik hem weer krijg. Als ik scoor, dan doe ik waar ik op dat moment aan denk. Maar ik moet eerst maar zorgen dat ik speel, dat het team goed speelt en dat we winnen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/zivkovic-wedstrijd-specialer-dan-normaal/