Bosz: “Onlangs met Zivkovic gesproken”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Aanstaande zondag staat voor Richairo Zivkovic een bijzondere wedstrijd op het programma. FC Utrecht ontvangt in De Galgenwaard grote rivaal Ajax en aan huurling Zivkovic de taak om voor doelpunten te zorgen tegen de club waar hij onder contract staat. Onlangs sprak Zivkovic met Peter Bosz over zijn ontwikkeling.

Peter Bosz vertelt in gesprek met AJAXTV over het gesprek met Zivkovic. ”We hebben onlangs met elkaar gesproken, hier op De Toekomst. We hebben aangegeven hoe wij zijn ontwikkeling zien. En we hebben ook met Erik ten Hag gesproken. Als je spelers verhuurt, is het logisch dat je ze volgt en feedback geeft. Dat is gebeurd.”

”Wat ik hem gezegd heb? Dat hij zondag niet zijn best moet doen”, vervolgt Bosz met een knipoog. ”Hij is goed bezig, is dreigend en snel. En hij heeft scorend vermogen, maar dat moet wel omhoog. Hij moet rustiger blijven. Maar voor de rest is het een Utrecht-speler. Het is meer dat je contact hebt en hem het gevoel geeft dat hij niet uit beeld is” aldus de Ajax-coach.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/bosz-onlangs-zivkovic-gesproken/