Lees Ajax Life 11 en win het shirt van Klaassen!

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit shirt winnen? Doe mee! © Pro Shots

Dit seizoen kun je in iedere editie van Ajax Life een gesigneerd shirt winnen. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is de krant goed lezen en een drietal vragen beantwoorden. Dit keer maak je kans op het shirt van Davy Klaassen!

Hij was goed tegen PSV en moet dat niveau de tweede seizoenshelft vasthouden. Daarnaast is hij als aanvoerder een van de leiders van dit Ajax. Reden genoeg dus om in Portugal aan te schuiven bij Davy Klaassen, die zichzelf 'een kind van de club' noemt.

Na het interview signeerde Klaassen nog even een thuisshirt. En jij maakt kans hierop, als je in elk geval de antwoorden weet op onderstaande vragen. Daarvoor hoef je eigenlijk alleen Ajax Life 11 even te lezen.

Vraag 1: Van wie steekt Matthijs de Ligt veel op?Vraag 2: Met wie deelde Davy Klaassen tijdens het trainingskamp in Portugal een appartement?Vraag 3: Hoe vaak hield Indy Groothuizen tot nu toe de nul voor FC Nordsjaelland?

Meedoen kan tot vrijdag 27 december. Onder de juiste inzenders verloten we het shirt. Met de winnaar wordt contact opgenomen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21057

Gegevens