Onana gaat niet in op uitnodiging Kameroen voor deelname Afrika Cup

Bron: ajaxfanzone.nl

Andre Onana heeft enkele weken geleden besloten om niet deel te nemen aan de Arfika Cup met zijn land Kameroen. Onana wil bij Ajax blijven en heeft dus de uitnodiging afgeslagen. Volgens de voetbalbond van Kameroen kan dit nog wel gevolgen hebben voor Onana en nog zes andere spelers, die ook weigeren om deel te nemen aan de Afrika Cup. 

Joël Matip (Liverpool), Guy Roland Ndy Assembe (AS Nancy), Allan Nyom (West Bromwich Albion), Maxime Poundje (Bordeaux), Andre Zambo Anguissa (Olympique Marseille) en Ibrahim Amadou (Lille OSC) hebben net als Onana bedankt om uit te komen voor de nationale ploeg en willen het liefst bij hun club blijven. De voetbalbond van Kameroen kan de spelers volgens de regels van de FIFA echter verplichten om deel te nemen aan de Afrika Cup maar het is de vraag of men dat gaat doen. Bondscoach Hugo Broos heeft namelijk laten weten dat hij de supporters een elftal wil laten zien die alles geven voor Kameroen.

Bron: Twitter

Likes(81)Dislikes(2)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/12/20/onana-gaat-niet-in-op-uitnodiging-kameroen-voor-deelname-afrika-cup/