Van der Sar: “Geen voorstander om Gudelj makkelijk te laten gaan”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Nemanja Gudelj kan een makkelijke transfer vergeten. Een ‘bankzitweigeraar’ moet niet zo makkelijk weg kunnen komen met zijn gedrag, vindt  algemeen directeur Edwin van der Sar.

“Nu komt de winterstop er aan, dus we moeten dan maar zien hoe dat loopt. Maar ik ben er geen voorstander van om hem heel makkelijk te laten gaan”, zegt Van der Sar in gesprek met AT5. “Ja, hij vertegenwoordigt een bepaalde transferwaarde. Je tekent voor een bepaalde periode en dan wordt er van je verwacht dat je bepaalde arbeid levert. Maar in niemands contract staat dat je vast in het eerste speelt”, vindt Van der Sar, die een voorbeeld geeft uit zijn eigen loopbaan. “Ik was zelf altijd heel bij om voor een club te spelen. Ik heb mijn carrière opgebouwd. Tegenwoordig gaat het allemaal veel sneller, er liggen hele plannen klaar voor iedereen. Dat je na vier, vijf jaar een stap wil maken snap ik heel goed. Maar dat je het na de eerste de beste tegenslag moeilijk gaat vinden, vind ik moeilijk te verkroppen”, aldus de kritische voormalige doelman.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/12/16/van-der-sar-geen-voorstander-om-gudelj-makkelijk-te-laten-gaan/

Gegevens