Heitinga: “Feestje om met die jongens te werken”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

John Heitinga na afgelopen seizoen afscheid als speler en stortte zich direct op een carrière als trainer. Dit seizoen is hij assistent van Marcel Keizer bij Jong Ajax.

“Het bevalt goed. Tot nu toe ben ik zeer tevreden. Ik ben volop bezig met de cursus en wordt door Ajax op alle manieren geholpen”, aldus Heitinga in gesprek met AjaxTV. Keizer is blij met zijn assistent: “Voor een oud-speler met zijn staat van dienst is het heerlijk om jongens aanwijzingen te geven. De jongens weten wat voor carrière hij heeft gehad dus dan is het makkelijk om dingen aan die jongens over te dragen.”

Fanatiek is Heitinga nog steeds: “Misschien nu als trainer nog wel meer, want je kan niet teven het veld in stappen. Het is echt leuk om te doen.” Wat voor trainer hij gaat worden, durft hij nog niet te zeggen: “Ik zie bij mn oude cluppie Atlético weleens een pitbull langs het veld staan, maar ik weet niet wat voor trainer ga worden. Ik wil eerst een heleboel leren en kom hier elke dag met een glimlach naar toe, het is echt een feestje om met die jongens te werken.”

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/heitinga-feestje-om-met-die-jongens-werken/