Basisspelers lijken opnieuw rust te krijgen in Europa League

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt donderdag de laatste groepswedstrijd in de Europa League en is daarbij als groepswinnaar al geplaatst voor de volgende ronde. Het heeft er dan ook alle schijn van dat trainer Peter Bosz een aantal basisspelers opnieuw rust zal gunnen, iets wat in de thuiswedstrijd tegen Panathinaikos ook het geval was.

‘We zullen heus wel weer gaan rouleren. De winterstop komt eraan en dan zit er een eerste seizoenshelft op waarin we eigenlijk constant een dubbel programma gedraaid hebben. Vooral ook de vele internationals. Dat ga je op een gegeven moment echt wel voelen. Dan ben je blij als er straks een kleine break is. Ik ben er nog niet uit wie er komende donderdag gaan spelen omdat nog niet duidelijk is welke spelers precies beschikbaar zijn. Dat gaan we de komende dagen rustig bekijken’. Drie dagen na de Europese uitwedstrijd staat in de Grolsch Veste het duel met FC Twente op het programma.

Bron: Ajax TV

Likes(76)Dislikes(2)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/12/05/basisspelers-lijken-opnieuw-rust-te-krijgen-in-europa-league/