Baars vertrok bij Ajax want “was ook toe aan andere uitdaging”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Millen Baars vertrok de afgelopen zomer bij Ajax. De aanvoerder van Ajax B1 botste met de beleidsbepalers van de Amsterdamse club. De 16-jarige middenvelder sloeg de deur van De Toekomst achter zich dicht en vertrok naar Manchester United. “Er was interesse vanuit Italië, Portugal en Engeland, maar toen hij bij Chelsea en United was gaan kijken, wist hij dat hij bij Manchester wilde spelen. Hij hoefde niet eens meer bij Arsenal langs, zijn keuze was gemaakt’, zegt vader Stefan Baars tegen het Noord-Hollands Dagblad.

“We hebben met Ajax afspraken gemaakt dat we niet naar buiten zullen treden over de breuk tussen Millen en de club. Maar het was in ieder geval niks schokkends, hij was zelfs dit seizoen benoemd tot aanvoerder van de B1.” De afspraak tussen Ajax en Baars geldt blijkbaar niet tijdens het interview. “Het botste echter met de technische staf van de bovenbouw tijdens de voorbereiding van dit seizoen. Alleen omdat Millen ook vaak zijn voetbaltechnische mening wilde geven”, gaat Baars verder over het vertrek van zijn puberende zoonlief.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/12/02/16-jarige-baars-vertrok-bij-ajax-want-was-ook-toe-aan-andere-uitdaging/