Celta kent waardeloze generale voor duel met Ajax

Aankomende donderdag nemen Celta de Vigo en Ajax het tegen elkaar op in het kader van de Europa League. Waar Ajax vanmiddag een goede generale kende met een eenvoudige overwinning op ADO Den Haag, liep het bij tegenstander Celta de Vigo een stuk minder lekker: 5-0.

Tegenstander was Villareal en die ploeg leidde na 12 minuten al met een 2-0 voorsprong. Nog voor rust werd het ook nog 3-0 door Bakambu. Nadat Celta tot overmaat van ramp nog een eigen goal maakte en een rode kaart kreeg, werd het in blessuretijd zelfs nog 5-0.

De ruime nederlaag is opvallend te noemen, want twee weken geleden werd het grote FC Barcelona nog met 4-3 verslagen. In de Primera DivisiĆ³n staat Celta nu twaalfde. Na acht wedstrijden heeft de ploeg van trainer Eduardo Berizzo tien punten.

Forum: Spaans voetbal