Eiting: “Geen sprake van onderschatting”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© AjaxA1Watcher

Voor Ajax O19 start het UEFA Youth League-seizoen in IJsland. De Amsterdammers nemen het in de eerste knock-outronde op tegen Breidablik. Een onbekende tegenstander en daarom waakt Carel Eiting voor onderschatting. “Het is lastig dat je zo weinig weet van de club, maar aan de andere kant komen we hier om ons eigen spel te spelen. Zij moeten zich gaan aanpassen aan ons, dat is vooral de bedoeling”, vertelt het talent in gesprek met Ajax TV.

“Wij weten nu nog niet wat ons te wachten staat”, vervolgt hij. “Van onderschatting is dus absoluut geen sprake. Het zal gewoon een lastige pot worden, ook als je het veld ziet. Zij zullen honderd procent gaan geven, dus we onderschatten ze zeker niet. We zullen morgen zien wat ons te wachten staat.”

“Dit is wel een wedstrijd op zich. Kijk, de competitie gaat goed daar zit iedereen er lekker in. Maar de Youth League zijn wedstrijden op zich. Je kan het eigenlijk niet met elkaar vergelijken. Ook al zit je lekker in je vel, tijdens zo’n wedstrijd moet je alles geven.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/eiting-van-onderschatting-geen-sprake/

Gegevens