Ziyech: “Ik wil graag scoren voor Ajax

© Proshots

Ajax won zaterdagavond met 5-1 van PEC Zwolle. In de vijfde minuut kwamen de Zwollenaren echter nog op een 0-1 voorsprong. Ajax boog dit goed om en stapte toch met een ruime winst van het veld. Fox Sports sprak na afloop van de wedstrijd met Hakim Ziyech.

“Ik ben wel tevreden, zeker op de manier hoe we gespeeld hebben en dan vooral in de tweede helft”, vertelt de middenvelder die Nemanja Gudelj uit de basis heeft verdreven. “De eerste helft was wel moeizaam. Na vijf minuten kwam wel het teken dat we wakker moesten worden.” Verder zag Ziyech in de eerste helft dat Ajax gemakkelijk de bal in de ploeg hield, ondanks het feit dat Zwolle er een paar keer gevaarlijk uit kwam.

Ziyech leverde deze wedstrijd drie assists en is daar erg content mee, maar hij nog geen doelpunt gemaakt in de competitie. “Ja, ik wil graag scoren voor Ajax, maar ja, dat komt wel.”