Win kaartjes voor Ajax - Standard Luik!

Bron: www.ajaxlife.nl

Mannetjesputter Enoh speelde in totaal 149 wedstrijden voor Ajax. © Pro Shots

Krijgen we dit seizoen weer eens een leuke Europese campagne van Ajax? Het avontuur, weliswaar in de groepsfase, startte voortvarend met een uitzege op Panathinaikos (2-1) en het is nu zaak om die goede start een vervolg te geven.

Ajax treedt donderdag (19.00 uur) tegen de Belgen aan als trotse koploper van groep G. Stiekem is de Europa League ook een veel leuker toernooi dan de Champions League, dus het zou wel zo fijn zijn als we plezier kunnen beleven aan het optreden van de Ajacieden.

De ploeg van Peter Bosz lijkt langzaam zijn draai te vinden, waar het bij Standard Luik voorlopig kommer en kwel is. De seizoensstart is weifelend, de trainer ontslagen en de Rouches liggen ook al uit de Croky Cup, dat is het Belgische bekertoernooi. De amateurs van Geel waren te sterk.

Het is nu aan Ajax om Standard ook een tik te verkopen in de Europa League. Wil je ter plekke aanwezig zijn om te bekijken of dit gaat lukken? Dan moet je nu even opletten. We hebben zes setjes kaarten te verloten onder onze leden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20463