Wervelend Jong Ajax overklast Achilles '29

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft Achilles ’29 maandagavond overklast met grote cijfers. De talenten, die werden aangevuld met een aantal spelers uit het eerste, wonnen vrij gemakkelijk van de ploeg uit Groesbeek. Op De Toekomst werd het 7-1. 

In de beginfase ging het duel nog op en neer. De ploeg van Marcel Keizer was zoekende en had het lastig in de fysieke duels. Na een kwartier draaide het spelbeeld volledig. De talenten vonden elkaar makkelijk en de klasse droop ervan af. Tegen de verwachting in was het toch Achilles dat de score opende in Amsterdam. Een corner werd vrij gemakkelijk ingekopt door Barry Beijer.

Na de tegengoal was Jong Ajax een korte tijd opnieuw zoekende. De ploeg leek geschrokken van de efficiëntie van Achilles, maar antwoordde op de juiste manier. Al voor rust werd de achterstand omgebogen in een voorsprong. De eerste treffer kwam op naam van Donny van de Beek, die prachtig werd weggestuurd door een hakje van Vaclav Cerny. De tweede en derde treffer voor rust kwamen beide op naam van Mateo Cassierra. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/99037/wervelend-jong-ajax-overklast-achilles-29