Jong Ajax boekt tweede oefenzege

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax heeft woensdagavond met 2-1 gewonnen van de Koninklijke HFC. Voor het team van trainer Marcel Keizer waren Sheraldo Becker en Richairo Zivkovic trefzeker. Naast Zivkovic speelde ook Ricardo van Rhijn mee.

Nadat afgelopen zaterdag de voorbereiding op het nieuwe seizoen werd ingeluid met een 8-0 zege op VVZ’49, boekte de beloften woensdag de tweede oefenzege. HFC kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong, maar een doelpunt van Becker zorgde voor een gelijke ruststand. In de tweede helft kwam Jong Ajax op voorsprong via Zivkovic.

Jong Ajax-trainer Marcel Keizer is blij met de tweede winstpartij: “Het ging redelijk bij een aantal dingen waar we mee bezig zijn, maar tevreden zijn we nog niet. Dat hoort ook bij de voorbereiding. Stap voor stap zien we dat ideeën uitgevoerd worden. Ik heb de juiste inzet en instelling gezien vandaag, de jongens willen erg graag. In de uitvoering was het daarentegen de tweede helft wat minder. We hebben genoeg kansen gecreëerd en naast de doelpunten ook nog de lat (2x) en paal geraakt”, blikt hij met Ajax.nl terug op de wedstrijd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/jong-ajax-boekt-tweede-oefenzege/