‘Lombaerts kiest vanwege privé omstandigheden voor club uit België of Nederland’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat Nicolas Lombaerts bij Zenit Sint-Petersburg vertrekt lijkt min of meer vast te staan, maar over zijn toekomst is nog veel onduidelijkheid. De 31-jarige verdediger uit België wordt de laatste weken aan tal van clubs gelinkt waaronder Ajax en psv (zie bericht). Maar ook clubs uit Engeland, Duitsland en zelfs buiten Europa.

”Er is interesse van twee clubs uit China en we kregen een bod van het Mexicaanse Tigres. Ook Schalke 04, TSG Hoffenheim en enkele Engelse clubs hebben geïnformeerd”, aldus zaakwaarnemer Santosh Verhulst tegenover Het Nieuwsblad.

Lombaerts verkiest echter dichtbij huis te blijven. ”Omdat zijn vrouw zwanger is, hoopt hij dicht bij huis te kunnen spelen. Dan zijn psv, Ajax, Club Brugge en Anderlecht héél interessant. Feit is wel dat Zenit zijn waarde nog erkent en een transfersom vraagt die niet evident is voor een 31-jarige”, aldus Verhulst. Lombaerts ging medio 2007 van AA Gent naar Zenit, waar hij nog een contract tot 2018 heeft.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/06/30/lombaerts-kiest-vanwege-prive-omstandigheden-voor-club-uit-belgie-of-nederland/