Younes mag niet naar Olympische Spelen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Peter Bosz heeft op de persconferentie laten weten dat Amin Younes deze zomer niet naar de Olympische Spelen zal gaan. De Duitse dribbelaar krijgt daar geen toestemming van Ajax voor. Younes kwam in aanmerking om zijn land te vertegenwoordigen in Rio de Janeiro, maar met het oog op de voorrondes van de Champions League en de start van de competitie wil Ajax hem graag in Amsterdam houden.

Tijdens zijn presentatie als hoofdtrainer van Ajax maakte Bosz een goede en gemotiveerde indruk. Ook was de Apeldoorner direct duidelijk. “Younes blijft hier en gaat niet naar de Olympische Spelen.” Bosz gaf ook duidelijkheid over het aansluiten van Colombiaanse aanwinst Davinson Sanchez in Amsterdam. Sanchez neemt momenteel deel aan de Copa Libertadores in Zuid-Amerika. Wanneer hij zich met zijn club Atlético Nacional weet te plaatsen voor de finale, ontbreekt Sanchez tijdens de voorrondes van de Champions League.

In de komende weken wordt duidelijk wanneer Sanchez aansluit in Amsterdam. De verdediger lijkt zich in ieder geval op te kunnen maken voor een zomer met weinig vakantie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/younes-mag-naar-olympische-spelen/