Swansea met 'serieus bod' op Van der Hoorn

Bron: www.ajaxshowtime.com

Swansea City lijkt serieus geïnteresseerd in Mike van der Hoorn. De verdediger, die bij Ajax nog een jaar vast ligt, zou een overgang wel zien zitten, maar moet eerst afwachten of zijn club een 'serieus bod' accepteert.

De Telegraaf schrijft dat Ajax in principe wil meewerken aan een transfer, omdat er nu nog iets verdiend kan worden aan de mandekker, die in 2013 voor zo'n vier miljoen euro overkwam van FC Utrecht. De Amsterdammers verlangen zo'n 2,5 miljoen euro voor Van der Hoorn. Het is nog onbekend wat Swansea geboden heeft.

Door eventuele bonussen hoopt Ajax op deze manier in ieder geval het verlies op Van der Hoorn te beperken. De lange kopspecialist was lang niet in beeld voor een basisplaats bij Ajax, maar afgelopen half jaar deed Frank de Boer door blessureleed bij Kenny Tete en Jaïro Riedewald toch een beroep op hem. Dat vulde hij zeer goed in. Met Davinson Sanchez heeft Ajax al ingespeeld op een waarschijnlijk vertrek van Van der Hoorn.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97328/swansea-met-serieus-bod-op-van-der-hoorn