LIVE Finale 18.30u: Ajax C1 - AZ C1 (0-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de bekerfinale tussen Ajax C1 en AZ C1. Beide ploegen trappen om 18.30 uur af op De Toekomst voor de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. Volg de wedstrijd hier live en praat mee. De wedstrijd is niet live te volgen via Ajax TV.

Opstelling Ajax C1: Ruijgrok; Omzigtig, Fosu-Mensah, Van Gelderen, Douglas; Gravenberch, Maduro, Llansana; Mbinga, Brobbey en Hansen.Wissels: De Ruyg; Taylor, Trustfull, Ben Sallem en Aksit.

Opstelling AZ C1: Bakker, Dekkers, Dirks, Franken, Goudmijn, Van der Heijden, Taabouni, Affolter, Karg, Boadu, Gemmel.Wissels: Regeling, Schavemaker, Nimmermeer, Kamara, Benabdeslam, Eliasar, Reus.

Doelpunten:-

Bijzonderheden:- Ajax C1 speelde op 14 mei al zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen, AZ was zelfs op 10 mei al 'klaar'. Vorig weekend kwam de U15 van Ajax nog wel in actie bij het Marveld Toernooi in Groenlo, waar het derde werd.- AZ rekende in de halve finale af met ADO Den Haag (4-1) en Ajax won dankzij twee goals van Eros Maddy met 2-1 van PSV. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97123/live-finale-1830u-ajax-c1-az-c1-0-0