Transfernieuws: Verruilt Gregory van der Wiel PSG voor AS Monaco?

Bron: www.nieuwslog.nl

Het contract van Gregory van der Wiel bij Paris Saint-Germain loopt aan het einde van dit seizoen, en het gerucht gaat dat Van Der Wiel een transfer zal maken naar AS Monaco. De verdediger speelt al sinds 2012 voor Paris Saint-Germain, maar de laatste tijd zit hij geregeld op de bank, het verlengen van zijn contract bij PSG lijkt dus geen optie.

Van Der Wiel zou aanbiedingen gehad hebben uit onder andere Italiƫ, maar zelf zou hij meer zien in een verblijf in de Ligue 1. De geruchten gaan dat Van Der Wiel kan teken bij AS Monaco voor een periode van 3 jaar. Van Der Wiel verdient naar verluid een jaar salaris van 4 miljoen euro bij PSG, het is onbekend wat hij bij AS Monaco kan verdienen.Voordat Van De Wiel bij PSG voetbalde, speelde hij voor Ajax, maar in tegenstelling tot Huntelaar, is het op dit moment niet aannemelijk dat Van Der Wiel volgend jaar voor een transfer naar Ajax zou kiezen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1252436-transfer-nieuws-verruilt-gregory-van-der-wiel-psg-voor-as-monaco/