“Denk dat verschil van zes doelpunten genoeg is”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met het gelijkspel van Ajax tegen FC Utrecht staat Ajax op basis van doelsaldo bovenaan. De Amsterdammers hebben zes doelpunten meer dan PSV. Is die marge genoeg? “Dat denk ik wel”, vertelt Joël Veltman aan het Algemeen Dagblad. “PSV is in goeden doen, maar wij scoren normaal ook genoeg. Hopelijk hebben we het doelsaldo niet nodig, maar als het wel zo is: laten we het dan maar redden.”

Frank de Boer koos er zondag voor om zijn basiself om te gooien en met een andere tactiek en ander systeem te gaan spelen. Dat verliep niet helemaal goed. “We wilden een man meer hebben op het middenveld. Maar dat hebben we niet goed gedaan. Daardoor hadden we het moeilijk. Dat ligt dus aan de uitvoering, niet aan het systeem.”

Niet alle supporters maakte gisteren de spannende slotfase mee waarin Ajax binnen zes minuten op een gelijke stand kwam te staan. Na de 0-2 van Utrecht verlieten vee toeschouwers al het stadion. “Dat vind ik wel jammer. Zeker in deze fase van de competitie hebben we alle steun nodig.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/veltman-denk-verschil-zes-doelpunten-genoeg-is/