Jong Ajax verliest met 3-1 van Sparta

Jong Ajax heeft maandagavond de uitwedstrijd tegen Sparta met 3-1 verloren en daarmee is Sparta kampioen geworden van de Jupiler League en keert het volgend seizoen terug in de Eredivisie. De Ajacieden kwamen al na acht minuten op achterstand en in het vervolg van de wedstrijd wist Sparta de voorsprong niet uit te bouwen. In de tweede helft knalde Daley Sinkgraven  de 1-1 op het scorebord en leek het avondje voor Sparta verpest. Echter wist Sparta in de laatste vijf minuten toch nog twee keer te scoren en daarmee stelde het de landstitel veilig.

Opstelling Jong Ajax: Onana, Owusu, Van Bruggen, Warmerdam, Dankerlui, Van de Beek, Hendriks, Sinkgraven, Zivkovic, De Jong, Fischer