El Ghazi: “Signaal afgeven dat ik er ook nog ben”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Anwar El Ghazi speelde tegen SC Cambuur eindelijk weer eens een rol in het basisteam van Ajax. Met een assist op Davy Klaassen was hij onderdeel van de enige treffer van de avond. “Ik voelde me blij, was helemaal gelukkig dat ik weer op het veld stond”, vertelt El Ghazi aan De Telegraaf.

Nadat hij geblesseerd raakte, kreeg Lasse Schöne een plek in het basiselftal. “De keuze voor Lasse was uit het oogpunt van de trainer logisch. Die moest ik accepteren. Ook al vond ik het als sportman moeilijk te begrijpen. Dan lag ik in mijn bed en dacht ik: ’Nu speel ik morgen weer niet’. Dat vond ik dan echt balen. Maar het was aan de trainer en ik wilde in elk geval niet zielig doen. Het woord ’opgeven’ komt niet in mijn woordenboek voor.”

Tegen Cambuur kreeg hij eindelijk weer wat speelminuten. “Mijn benen jeukten voor de rust al, omdat ik zag dat het niet liep en we het net niet wisten te vinden. Achteraf kun je stellen dat het een goede invalbeurt was. Ik gaf voor op Davy, die de bal uitstekend binnenkopte. En met mijn balletje tussendoor op Amin Younes had ik bijna mijn tweede assist te pakken.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/signaal-afgeven-dat-ik-er-ook-nog-ben/