Van der Hoorn: 'Sprak nog niet met Ajax'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het zal voorlopig nog even onduidelijk blijven waar de toekomst van Ajax-verdediger Mike van der Hoorn ligt. De mandekker wil zich focussen op de strijd om de landstitel en pas na het seizoen in gesprek gaan met Ajax over de komende jaargang, zo vertelt hij tegenover Ajax Life.

In de afgelopen winterstop mocht Van der Hoorn, destijds nog bankzitter, van trainer Frank de Boer niet vertrekken bij Ajax. Door de blessures van Kenny Tete en Jaïro Riedewald staat hij echter de laatste weken in de basis, maar over een mogelijke contractverlenging is nog niet gesproken. 'Ik heb ook gezegd dat ik me eerst wil focussen op de titelstrijd, daarna zien we wel wat er gebeurt', aldus de Almeerder, die bij Ajax nog een contract heeft tot medio 2017.

'Ik wil wel perspectief zien natuurlijk. Om me te blijven ontwikkelen, moet ik de juiste keuze maken, hoe hard die ook kan zijn', vervolgt hij. 'Ik heb het hier reuze naar mijn zin, maar je beleeft je carrière maar een keer. Daar draait het om: wat is het beste voor mezelf?', aldus Van der Hoorn, die alle opties open laat wat betreft zijn toekomst.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/95552/van-der-hoorn-sprak-nog-niet-met-ajax