Van de Beek laat zich niet gek maken door Europese topclubs

Bron: ajaxfanzone.nl

Donny van de Beek heeft voor zichzelf een beslissing genomen wat betreft zijn voetballoopbaan. De speler die momenteel een stormachtige ontwikkeling doormaakt voelt zich op zijn plek bij Ajax en daar kan zelfs een Europese topclub met een zak vol geld de komende jaren geen verandering in brengen.

‘De afgelopen jaren heb ik natuurlijk spelers zien vertrekken bij Ajax en daar ga ik verder niet over oordelen. Zelf heb ik daar nog nooit over nagedacht en dat ik in zo’n situatie in één klap mijn hele familie zou kunnen onderhouden speelt bij ons thuis niet, dat is bij ons geen afweging. Voor mij is het belangrijk dat ik met voldoende bagage de stap ooit een keer ga maken zoals Christian Eriksen, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Daley Blind hebben gedaan. Momenteel zit ik prima bij Ajax en dat ik af en toe ook nog bij A1 speel is prima, zolang het maar hetzelfde shirt is’.

Bron: VI

Likes(147)Dislikes(3)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/03/02/van-de-beek-laat-zich-niet-gek-maken-door-europese-topclubs/