Jong Ajax wint met 4-1 van FC Dordrecht

Jong Ajax heeft maandagavond op sportpark de Toekomst met 4-1 gewonnen van FC Dordrecht. De bezoekers begonnen brutaal aan de wedstrijd maar kregen voor rust maar liefst vier doelpunten om de oren. Viktor Fischer, Robert Muric, Richairo Zivkovic en Donny van de Beek waren daar verantwoordelijk voor. Vlak na rust scoorde Dordrecht tegen maar dat mocht de pret niet drukken voor de Ajacieden die de wedstrijd professioneel uitspeelden. Enig smetje van de avond was dat Robert Muric na een uur naar de kant moest met griepverschijnselen.

Opstelling Jong Ajax: Boer; Dankerlui, Van Bruggen, Mirani, Warmerdam; Van de Beek, Serero (84. Acolatse), De Jong; Muric (61. Clement), Zivkovic, Fischer (73. Hendriks).

Bron: Ajax.nl